Meesterlijk genieten, duurzaam wonen.

14 LUXE & WOONKLARE APPARTEMENTEN MET EIGEN PARKEERPLAATS IN HET CENTRUM VAN ALMELO

Wonen in Brocade is direct wonen zonder te klussen

Aan de Stationsstraat West in Almelo – naast het ROC en station Almelo – wordt een prachtig (woon)gebouw gerealiseerd. Hier komen 14 betaalbare koopappartementen, van lekker compact tot heerlijk ruim. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplek en berging in een afgesloten parkeergarage, tevens is er de mogelijkheid om een extra plek te huren. Ideaal voor singles, tweeverdieners en senioren. De 14 appartementen worden met vakmanschap gebouwd met oog voor duurzaamheid en comfort. Van alle gemakken voorzien en helemaal van deze tijd.

Ruimte en rust of juist reuring op de momenten wanneer jij dit wil…

Met het gezellige centrum van Almelo op loopafstand is het wonen in Brocade een comfortabele beleving. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt is Brocade centraal gesitueerd in een rustige omgeving.

Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Alles binnen handbereik. Denk hierbij aan de gezellige eetcafé’s op het Marktplein en Koornmarkt, een uitgebreid aanbod aan winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Ontdek de voordelen van nieuwbouw

Een nieuwbouwappartement heeft veel voordelen. Ten eerste is alles gloednieuw, dus je hoeft je voorlopig geen zorgen te maken over het onderhoud. Ook zijn de nieuwbouwappartementen van Brocade energiezuinig en duurzaam, wat betekent dat je minder geld hoeft te betalen voor energierekeningen. Kortom, een appartement in Brocade is een slimme en comfortabele keuze als je op zoek bent naar nieuw, comfortabel en duurzaam wonen.

Direct genieten zonder te klussen

Alle appartementen van Brocade worden turn-key opgeleverd. Dat betekent dat ze worden afgeleverd met een luxe keuken, badkamer, aparte toilet, vloer- en wand afwerking. Daarmee ben je als koper volledig ontzorgd, zo kun je meteen genieten van jouw nieuwe appartement zonder te klussen.

Elk appartement wordt uitgerust met een stijlvolle Bruynzeel keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combimagnetron en vaatwasser. De vloeren worden afgewerkt met een prachtig pvc-vloer, terwijl de wanden worden gesausd in een lichte tint en worden afgewerkt met afgelakte plinten. Luxe betegeling siert zowel het toilet als de badkamer, compleet met hoogwaardig sanitair van Geberit, Gröhe kranen en een ruim wastafelmeubel met dubbele waskommen.

Duurzaam en energiezuinig wonen

De appartementen van Brocade worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers het appartement tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal met het inrichten van jouw appartement! Daarnaast wordt het gebouw gasloos gebouwd, wat zorgt voor zeer lage energiekosten.

Alle appartementen worden opgeleverd met energielabel A++++, dat betekent dat je al gauw tot € 30.000 meer kan lenen bij jouw hypotheekverstrekker.

Officiële inschrijving geopend

Vanaf vandaag is officieel de verkoop van de appartementen Brocade in Almelo van start gegaan. Je hebt t/m maandag 8 juli de tijd om definitief je keuze door te geven en je voorbehouden te vermelden, dit kan in je Brocade account.